Star Wars

Star Wars telyes film, Star Wars online film magyarul, Star Wars teljes film magyarul indavideo, Star Wars teljes film magyarul videa

.
Csillagok háborúja

Csillagok háborúja

Csillagok háborúja    25 May 1977

AdventureActionScience Fiction

8.2
TMDb: 8.2/10 10,099 votes

Réges régen, egy távoli galaxisban kezdődött a nagy kaland, amikor Leia Organa hercegnő két fura robottal egy alig értékelhető hologramot küldött az egyetlen Jedi lovagnak, a remeteként élő Ben Kenobinak. Az idős jedi Luke Skywalker, Han Solo és szőrős vukija, a hatalmas Chewbacca társaságában útra kel, hogy kiszabadítsa a hercegnőt Darth Vader fogságából, és győzelemre vigye az igaz ügyet az egész Galaxisban.

Solo: Egy Star Wars-történet

Solo: Egy Star Wars-történet

Solo: Egy Star Wars-történet    15 May 2018

ActionAdventureScience Fiction

6.7
TMDb: 6.7/10 2,507 votes

Han Solo -a galaxis legkedveltebb gazfickója- a sötét és mély alvilágban lavírozva belefut jövőbeli másodpilótájába, Chewbaccába és a hírhedt szerencsejátékosba, Lando Calrissianba. A társaság kalandja útnak indítja a Star Wars saga egyik legvalószínűtlenebb hősének történetét.

Star Wars: Az utolsó Jedik

Star Wars: Az utolsó Jedik

Star Wars: Az utolsó Jedik    13 December 2017

FantasyAdventureScience FictionAction

7.1
TMDb: 7.1/10 7,152 votes

Rey az Ahch-To szigetbolygón tanul Luke Skywalkertől, aki titkon még mindig abban reménykedik, hogy béke szállhat a galaxisra. Kylo Ren azonban még nem fejezte be azt a kegyetlen küldetést, melyet Snoke adott neki. Közben nem csak az Erővel kapcsolatos ősi rejtélyekre találnak választ, hanem megdöbbentő múltbéli titkokra is fényt derítenek.

Star Wars: Az ébredő erő

Star Wars: Az ébredő erő

Star Wars: Az ébredő erő    15 December 2015

ActionAdventureScience FictionFantasy

7.4
TMDb: 7.4/10 11,425 votes

30 évvel járunk az előző rész eseményei után. Luke Skywalker eltűnt. Hiánya közben a gonosz Első Rend emelkedett ki a Birodalom hamvaiból, és nem nyughat amíg Skywalker, az utolsó jedi el nem pusztul. A Köztársaság támogatásával Leia Organa tábornok bátor ellenállást vezet. Kétségbeesetten keresik Luke-ot hogy segítségével visszaállítsák a békét és igazságot a galaxisban. Leia legbátrabb pilótáját titkos küldetésben a Jakku bolygóra küldte, ahol egy régi szövetséges talált egy nyomot ami elvezetheti őket Luke-hoz...

Star Wars: A klónok háborúja

Star Wars: A klónok háborúja

Star Wars: A klónok háborúja    05 August 2008

AnimationActionScience FictionAdventure

5.8
TMDb: 5.8/10 697 votes

A galaxison végigsöpör a klónok háborúja. A Jedi lovagok a rend fenntartásáért és a béke helyreállításáért harcolnak. Mégis egyre több csillagrendszer esik a sötét erők áldozatául, a galaktikus köztársaság pedig mindinkább a szeparatisták és droidhadseregük uralma alá kerül. Anakin Skywalker és a tanítványa, Ahsoka Tano olyan küldetésen járnak, mely mélyreható következményekkel jár, s amelynek során szembekerülnek az alvilág egyik hírhedt urával, Jabbával. Ám Dooku gróf és ármányos segítői - köztük a gonosz Assaj Ventress - mindent elkövetnek, hogy Anakin és Ahsoka küldetése kudarcot valljon. Eközben a háború frontvonalában Obi-van Kenobi és Yoda mester a hatalmas klónhadsereg élén hősies harcot vív, hogy ellenálljon a sötét oldal erőinek.

Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet

Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet

Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet    14 December 2016

ActionAdventureScience Fiction

7.5
TMDb: 7.5/10 8,250 votes

A galaxis szerte dúló háborúban a sors nem mindennapi hősöket hoz össze, hogy egy csaknem lehetetlen feladatra vállalkozva ellopják a Birodalom pusztító fegyverének, a Halálcsillagnak tervrajzait. A béke és a szabadság utolsó reménysugarába kapaszkodva válnak részeseivé a galaxist fenekestül felforgató elnyomás elleni küzdelemnek.

Star Wars IX. rész - ???

Star Wars IX. rész - ???

Star Wars IX. rész - ???    18 December 2019

Science FictionFantasyActionAdventureWar

0
TMDb: 0/10 26 votes

Star Wars I. rész - Baljós árnyak

Star Wars I. rész - Baljós árnyak

Star Wars I. rész - Baljós árnyak    19 May 1999

AdventureActionScience Fiction

6.4
TMDb: 6.4/10 6,979 votes

Nyugtalanság uralkodik a Galaktikus Köztársaságban. A távoli csillagrendszerekbe irányuló kereskedelmi utak megadóztatásának tervét heves viták övezik. A kapzsi Kereskedelmi Szövetség felfegyverzett csatahajóival blokád alá veszi a parányi Naboo bolygót. A Főkancellár titokban útnak indít két Jedi lovagot, a béke és az igazság szerzőit, hogy oldják meg a konfliktust és védjék meg Amidala királynőt. Hamarosan azonban kényszerleszállást kell végrehajtaniuk a Tatooine-on, ahol találkoznak az ifjú Anakinnal, akiben túlárad az erő.

Robot Chicken: Star Wars

Robot Chicken: Star Wars

Robot Chicken: Star Wars    17 July 2007

AnimationComedyScience Fiction

7.2
TMDb: 7.2/10 95 votes

Csillagok háborúja A Holiday Special

Csillagok háborúja A Holiday Special

Csillagok háborúja A Holiday Special    01 December 1978

AdventureComedyFamilyScience FictionTV Movie

3
TMDb: 3/10 160 votes

Chewbacca és Han Solo meglátogatja Chewbacca családját .

Star Wars III. rész - A Sith-ek bosszúja

Star Wars III. rész - A Sith-ek bosszúja

Star Wars III. rész - A Sith-ek bosszúja    17 May 2005

Science FictionAdventureAction

7.2
TMDb: 7.2/10 6,535 votes

A legsötétebb epizóddal bezárul a kör, teljessé válik a történet. Három nehéz, küzdelmes év után a Klónok háborúja a végéhez közeledik. A köztársaságot kifárasztotta a háború. A szenátor legközelebbi fegyvertársa, Anakin Skywalker egyre többet tud meg az erő és a hatalom igazi természetéről, mégis ellenáll a sötét oldal csábításának; tudja, ha enged, elveszíti szerelmét, Amidalát, akit titokban feleségül vett, és aki nemsokára megszüli közös gyermeküket. Csaknem harminc évnyi várakozás és találgatás után a mozinézők végre megtudhatják az igazságot.

Star Wars II. rész - A klónok támadása

Star Wars II. rész - A klónok támadása

Star Wars II. rész - A klónok támadása    15 May 2002

AdventureActionScience Fiction

6.5
TMDb: 6.5/10 6,299 votes

Tíz év telt el az előző részben elbeszélt események óta. A titokzatos Dooku gróf (Christopher Lee) vezetésével naprendszerek lépnek ki a Galaktikus Köztársaságból, míg a maroknyi jedi lovag kevés ahhoz, hogy fenntartsa a békét és a rendet. Padmé Amidala (Natalie Portman) ellenzi a hadsereg felállítását, ezért megpróbálják félreállítani. A tanács testőrt rendel mellé: Obi-Wan Kenobi (Ewan McGregor) tanítványát, az ifjú Anakin Skywalkert (Hayden Christensen) bízzák meg a feladattal. Míg ők a további támadások elől bujkálnak, Obi-Wan a merénylő után nyomoz. Egy távoli bolygón különös titkokra bukkan: egy klóngyárban olyasmi készülődik, amely eldöntheti a közelgő polgárháború kimenetelét.

Star Wars: TIE Fighter

Star Wars: TIE Fighter

Star Wars: TIE Fighter    24 March 2015

Science FictionActionAnimation

8
TMDb: 8/10 49 votes

A Birodalom visszavág

A Birodalom visszavág

A Birodalom visszavág    20 May 1980

AdventureActionScience Fiction

8.3
TMDb: 8.3/10 8,706 votes

A felkelők maréknyi csapata a hó borította Hoth bolygó földalatti támaszpontján rejtőzködik. A szondák azonban felfedik a rejtekhelyet, és hamarosan birodalmi lépegetők lepik el a bolygót. Han Solo, Chewbacca és Leia a megbízhatatlan Lando Calrissian segítségét kérik. Nem is sejtik, hogy a birodalom rettegett ura, Darth Vader már várja őket nem kis meglepetést tartogatva Han számára. Luke Skywalker a Dagobah rendszerben az utolsó és legnagyobb Jedit, Yodát keresi, hogy felkészülhessen a végső összecsapásra az Erő sötét oldalával.

Robot Chicken: Star Wars Episode II

Robot Chicken: Star Wars Episode II

Robot Chicken: Star Wars Episode II    16 November 2008

ComedyScience Fiction

7.7
TMDb: 7.7/10 54 votes

Star Wars Rebels: Spark of Rebellion

Star Wars Rebels: Spark of Rebellion

Star Wars Rebels: Spark of Rebellion    03 October 2014

AdventureAnimationActionScience Fiction

7
TMDb: 7/10 47 votes

LEGO Star Wars - Padavan bajkeverők

LEGO Star Wars - Padavan bajkeverők

LEGO Star Wars - Padavan bajkeverők    22 July 2011

AnimationFamilyScience Fiction

6.2
TMDb: 6.2/10 43 votes

A Cartoon Network 20 perces kisfilmje rengeteg humorral átszőtt Star Wars-paródia. A történet szerint Yoda ifjú padawanokat vezet a szenátushoz, amikor megérzi, hogy veszély leselkedik a köztársaságra: Asajj Ventress ugyanis elrabolja a Secret Battle Plans feliratú építőkockát. Ezután két szál fut a rövidfilmben: C3PO R2D2-val együtt próbálja megvédeni a jedi tanoncokat, míg Yoda azon ügyködik, hogy megmentse a köztársaságot. A rövid filmbe rengeteg cselekményt, kalandot és poént sűrítettek a szerzők, de több meglepetés vendég is feltűnik pár másodperce, köztük Anakin, Obi-Wan, Jabba.

Robot Chicken: Star Wars Episode III

Robot Chicken: Star Wars Episode III

Robot Chicken: Star Wars Episode III    19 December 2010

ComedyScience FictionAnimation

7.4
TMDb: 7.4/10 49 votes

Empire of Dreams: The Story of the Star Wars Trilogy

Empire of Dreams: The Story of the Star Wars Trilogy

Empire of Dreams: The Story of the Star Wars Trilogy    12 September 2004

Documentary

7.6
TMDb: 7.6/10 42 votes

A Jedi visszatér

A Jedi visszatér

A Jedi visszatér    23 May 1983

AdventureActionScience Fiction

8
TMDb: 8/10 7,165 votes

Miután Luke megmentette barátját, Han Solót és a szépséges Leia hercegnőt a biztos haláltól, ismét csatlakozik Yodához, hiszen igazi Jedi Lovaggá kell válnia ahhoz, hogy szembeszállhasson Darth Vaderrel és az Erő sötét oldalával. Végre eljött a végső összecsapás ideje! A felkelők készen állnak arra, hogy megsemmisítő csapást mérjenek a Halálcsillagra. Arra azonban nem számítanak, hogy a bolygót elpusztíthatatlan energiapajzs védi és a Birodalom csapdába csalja őket.