Justice League

Justice League telyes film, Justice League online film magyarul, Justice League teljes film magyarul indavideo, Justice League teljes film magyarul videa

.
Az Igazság Ligája

Az Igazság Ligája

Az Igazság Ligája    15 November 2017

ActionAdventureFantasyScience Fiction

6.3
TMDb: 6.3/10 6,055 votes

Bruce Wayne tudja, hogy nem vonulhat vissza. A világnak szüksége van rá, és a hozzá hasonlókra, mert különben védtelen. Új szövetségese, Diane Prince segítségével csapatot toboroz. Ehhez hasonló nem történt még soha: Batman és Wonder Woman mellé felsorakozik egy csapat metahumán: Aquaman, Cyborg és Flash. És amikor végre összefognak, rá kell jönniük, hogy talán még az ő egyesített erejük is kevés. Lassúak voltak. A Földet fenyegető katasztrófa már nagyon közel jár, és elképesztő hatalommal bír. Nincs metahumán, aki képes lehet megállítani.

A sötét Igazság Ligája

A sötét Igazság Ligája

A sötét Igazság Ligája    24 January 2017

ActionAnimationFantasyScience FictionThriller

6.9
TMDb: 6.9/10 334 votes

Az Igazság Ligájának ezúttal természetfeletti erőkkel kell szembenéznie, azonban Constantine, Zatanna és Jason Blood segítségével a liga sem marad védtelen a démoni lényekkel szemben.

Az Igazság Ligája: Háború

Az Igazság Ligája: Háború

Az Igazság Ligája: Háború    02 February 2014

Animation

7.2
TMDb: 7.2/10 363 votes

Különös szörnyek tűnnek fel különböző nagyvárosokban. A szuperhősök eleinte egyedül szállnak velük szembe, de amint kiderül, hogy az esetek összefüggnek, és egy készülődő földönkívüli inváziót készítenek elő, Supermanék felismerik, hogy össze kell fogniuk, ha meg akarják menteni a bolygót. A kérdés csak az, hogy sikerül-e csapatként működniük.

Az Igazság Ligája: Atlantisz trónja

Az Igazság Ligája: Atlantisz trónja

Az Igazság Ligája: Atlantisz trónja    27 January 2015

Science FictionActionAnimationAdventure

6.6
TMDb: 6.6/10 350 votes

A film az Igazság Ligájának egyik legrejtélyesebb hőse, Aquaman eredettörténetét meséli el. Arthur Curry nem tudja, hogy valójában Atlantisz trónjának örököse. Csak egy összezavart fiatalember, aki megpróbálja földolgozni az emberi apja elvesztését. Amikor tudomást szerez az örökségéről, rájön, ő az utolsó esély, hogy az ősi atlantisziak és a szárazföldön élők békében éljenek egymással. Az Igazság Ligájának segítségével Arthurnak sikerül elkerülnie a katasztrófát, ő pedig Aquamanként megtalálja küldetését.

Az Igazság Ligája: A Villám-paradoxon

Az Igazság Ligája: A Villám-paradoxon

Az Igazság Ligája: A Villám-paradoxon    28 July 2013

FantasyScience FictionAnimationActionAdventure

7.5
TMDb: 7.5/10 662 votes

Barry Allen, azaz Villám a világ leggyorsabb embere. Ezt kihasználva visszamegy az időben, hogy megakadályozza a szörnyűséget, ami gyerekként tönkretette az életét, az édesanyját meggyilkolását. A beavatkozásának következményeként azonban egy töredezett, alternatív valóság jön létre. Ebben nyoma sincs az Igazság Ligájának és Supermannek, viszont háború dúl a Wonder Woman amazonjai és az Aquaman vezette atlantisziak között. Villám Batman és Cyborg segítségével próbálja visszaállítani az eredei univerzumot.

Az Igazság Ligája a Tini Titánok ellen

Az Igazság Ligája a Tini Titánok ellen

Az Igazság Ligája a Tini Titánok ellen    29 March 2016

ActionAnimation

6.9
TMDb: 6.9/10 304 votes

Miután az Igazság Ligája mellett nem tud érvényesülni, Robin arra kényszerül, hogy csatlakozzon egy sokkal fiatalabb szupercsapathoz, a Tini Titánokhoz, akik szívesen fogadják. Robin figyelme azonnal a titokzatos Ravenre és egy mindent beárnyékoló, baljós természetfeletti erőre irányul. Raven apja az álnok Trigon, akinek a hatalma elég ahhoz, hogy egymás ellen fordítsa az Igazság Ligáját és a Tini Titánokat, a pusztulás szélére sodorva Metropoliszt. Nem csupán barátságok, de életek is veszélybe kerülnek, mikor Superman, Batman, Wonder Woman és Kiborg olyan ellenfelekkel csap össze, mint Gézengúz, Csillagfény, Kék Bogár és Éjszárny. Csak az önfeláldozó csapatmunka képes elhárítani a veszélyt ebben a vadonatúj DC Universe kalandban!

Az Igazság Ligája: Pusztulás

Az Igazság Ligája: Pusztulás

Az Igazság Ligája: Pusztulás    28 February 2012

ActionAnimationThriller

7.3
TMDb: 7.3/10 315 votes

Batman, attól való félelmében, hogy a szuperhősök egyszer hátat fordítanak az emberiség védelmének, összeállít egy listát, amely Superman, a Csodanő, Villám, a Zöld Lámpás, a Marsi Embervadász és Cyborg gyenge pontjait tartalmazza, megmutatva, hogyan lehet őket legyőzni. A lista azonban rossz kezekbe kerül, a gonosz Vandal Savage szerzi meg. Az Igazság Ligájának tagjait veszély fenyegeti. A szuperhősöknek felül kell kerekednie az áruláson, ha azt akarják, hogy legyőzzék a Pusztítás Légióját.

Az Igazság Ligája: Az új küldetés

Az Igazság Ligája: Az új küldetés

Az Igazság Ligája: Az új küldetés    26 February 2008

ActionAdventureAnimationScience FictionFamily

6.6
TMDb: 6.6/10 182 votes

A legnépszerűbb képregényhősök kalandjait követhetjük nyomon a második világháború végétől a hidegháborúig. A Justice League, azaz, az Igazság Ligája nevű csapat a világ legismertebb szuperhőseiből verbuválódott. Valamennyien az igazság bajnokai: Superman, Batman, Wonder Woman, Green Lantern, The Flash, Hawk Girl és Martian Man Hunter. A csapat tagjai együtt indulnak csatába a világ leigázására és a Liga elpusztítására szövetkezett gonosztevők, természetfölötti lények és más gonosz erők ellen.

Az Igazság Ligája: Istenek és szörnyek

Az Igazság Ligája: Istenek és szörnyek

Az Igazság Ligája: Istenek és szörnyek    28 July 2015

ActionAnimationFantasy

6.8
TMDb: 6.8/10 219 votes

Egy alternatív univerzumban a Trinity tagjai, Batman, Superman és Wonder Woman a kormány ellen harcolnak, ugyanis tagjai rájuk akarják terelni a nagykövetség lebombázását.

Az Igazság ligája: Két földi válság

Az Igazság ligája: Két földi válság

Az Igazság ligája: Két földi válság    23 February 2010

ActionAdventureAnimation

7.1
TMDb: 7.1/10 241 votes

Superman, Batman, Wonder Woman és a többi szuperhős ezúttal egy párhuzamos világ gonosztevői ellen veszik fel a harcot. A történet úgy kezdődött, hogy Lex Luthor hozzájuk fordult segítségért. Ez a Luthor nem az a Luthor, hanem egy másik univerzumból menekült a Földre. Az ő világában ugyanis egy bűnözői csoport, a Bűn Szindikátusa vette át a hatalmat. Luther és társai felmorzsolódtak az ellenük folytatott küzdelemben, egyedül ő maradt hírmondónak. Most arra kéri az Igazság Ligáját, hogy segítsenek. A csapat tagjai megdöbbenve látják, hogy ellenfeleik a saját, másik világbéli megfelelőik.

Az Igazság Ligája a Bizarro Liga ellen

Az Igazság Ligája a Bizarro Liga ellen

Az Igazság Ligája a Bizarro Liga ellen    10 February 2015

ActionAdventureAnimationFamily

6.3
TMDb: 6.3/10 41 votes

Miközben a Földön Superman és az Igazság Ligájának hősei teszik a dolgukat, Superman fura klónja, Bizarro is éli világát. Ő az, akinek ha mondanak valamit, az ellenkezőjét érti, mondja és teszi annak. Amikor Bizarro világát pusztulással fenyegeti Darkseid, a galaktikus zsarnok, Bizarro visszatér a Földre, és klónozza az Igazság Ligájának tagjait. Így születik meg Batzarro, Bizarra, Greenzarro és Cyzarro. Vajon az Igazság Ligájának tagjai összefognak-e a bizarr társaikkal, hogy megállítsák Darkseidot?

Justice League: Dawn of Apokolips

Justice League: Dawn of Apokolips

Justice League: Dawn of Apokolips    23 October 2017

Action

0
TMDb: 0/10 0 votes

LEGO: Az igazság ligája - Kozmikus küzdelem

LEGO: Az igazság ligája - Kozmikus küzdelem

LEGO: Az igazság ligája - Kozmikus küzdelem    19 February 2016

ActionAdventureAnimationComedyFamily

5.2
TMDb: 5.2/10 40 votes

A Földünk csodálatos ékkő, amely kiemelkedik az űr sötétségéből... továbbá Agykeselyű, a robot számára egy újabb planéta, amelyet bolygókból álló gyűjteményében akar tudni. Nem mintha az Igazság Ligája ezt szó nélkül hagyná! De miután Agykeselyű visszaküldi Supermant, Csodanőt és a Zöld Lámpást az időben, méghozzá más és más korokba, Batman és a Villám feladata lesz, hogy újraegyesítse a Ligát, miközben a Földön Kiborg és Supergirl Agykeselyű drónjaival folytat elkeseredett küzdelmet. A LEGO® és a DC Comics vadonatúj közös filmjében bármi lehetséges őskori összecsapásoktól kezdve világrengető viadalokig, de egy biztos: soha nem szabad alábecsülni az Igazság Ligáját!

Justice League: Justice on Trial

Justice League: Justice on Trial

Justice League: Justice on Trial    01 June 2004

Animation

6.8
TMDb: 6.8/10 11 votes

Lego: Az igazság ligája - Batman és Halálcsapás

Lego: Az igazság ligája - Batman és Halálcsapás

Lego: Az igazság ligája - Batman és Halálcsapás    21 June 2016

FamilyAdventureAnimationAction

7.2
TMDb: 7.2/10 33 votes

Batman eléggé kimerült a bűnöző-üldözésben, hiszen Gothamban annyi munkája akad, hogy egy napot sem pihenhet. Végül hagyja, hogy Batgirl és Nightwing elvigye magával egy nyaralásra, a várost pedig az Igazság Ligájának felügyelete alatt hagyja. A vakáción sem igazán sikerül azonban kikapcsolódnia, illetve odahaza sem úgy történnek a dolgok, ahogy kellene, Batman helyetteseinek sincs könnyű dolga.

Justice League: Secret Origins

Justice League: Secret Origins

Justice League: Secret Origins    17 November 2001

Science FictionAnimationActionAdventure

6.8
TMDb: 6.8/10 14 votes

DC Films Presents Dawn of the Justice League

DC Films Presents Dawn of the Justice League

DC Films Presents Dawn of the Justice League    19 January 2016

Documentary

5.2
TMDb: 5.2/10 37 votes

Justice League: Paradise Lost

Justice League: Paradise Lost

Justice League: Paradise Lost    22 July 2003

FantasyActionAnimationScience Fiction

7.5
TMDb: 7.5/10 9 votes

Justice League of America

Justice League of America

Justice League of America    05 October 1997

FantasyActionAdventureScience FictionTV Movie

1.7
TMDb: 1.7/10 6 votes

Justice League - Starcrossed

Justice League - Starcrossed

Justice League - Starcrossed    13 July 2004

Animation

8.3
TMDb: 8.3/10 18 votes