John Wick

John Wick telyes film, John Wick online film magyarul, John Wick teljes film magyarul indavideo, John Wick teljes film magyarul videa

.
John Wick

John Wick

John Wick    22 October 2014

ActionThriller

7.1
TMDb: 7.1/10 8,426 votes

John Wick nyugodt életre vágyik. Magányosan akarja tölteni a napjait: kutyája, sportkocsija, üres, hideg lakása éppen elég neki - nincs szüksége többre. De egy nyugdíjas bérgyilkos nem pihenhet. És amikor bántják, ő sem marad tétlen. Előveszi rég elrejtett fegyvereit, és elindul véres bosszúhadjáratára. Egyetlen ember harcol gengszterek és bérgyilkosok egész hadserege ellen, New York pedig valódi csatatérré válik. És az őrült, véres ütközetben mégsem egyértelmű, ki fog győzni: a gyilkosok légiója vagy a magányos harcos. Hiszen ő John Wick.

John Wick: 2. felvonás

John Wick: 2. felvonás

John Wick: 2. felvonás    08 February 2017

ThrillerActionCrime

6.9
TMDb: 6.9/10 4,729 votes

John Wick, a visszavonult bérgyilkos sosem nyugszik. Miután a magányos harcos New Yorkot totális csatatérré változtatta, és bosszúhadjárata során egy sereg gyilkost iktatott ki, újra ringbe száll. Wick egykori társa, egy titokzatos nemzetközi bérgyilkos szervezet irányítását akarja megkaparintani magának, így ráveszi cimboráját, hogy ismét csatasorba álljon. Wicket kötelezi az eskü, így vonakodva, de Rómába utazik, ahol a világ legveszélyesebb gyilkosaival kell szembenéznie. És a legenda egy még durvább, még brutálisabb háborúban találja magát.

John Wick 3: Parabellum

John Wick 3: Parabellum

John Wick 3: Parabellum    15 May 2019

CrimeAction

0
TMDb: 0/10 0 votes